Tuin (Wolfgarten & Hozelock)

Trakteer uw klanten op optimaal tuinplezier!

Ontdek functioneel en hoogwaardig tuingereedschap van Wolfgarten en tuinbewateringsproducten van Hozelock. Als u veel groenliefhebbers over de vloer krijgt, is dit het perfecte spaarprogramma om hen te belonen. De combinatie van Wolfgarten-tuingereedschap en Hozelock-producten voor tuinbewatering maakt het tot een compleet programma. Zo is er voor zowel de ervaren tuiniers als de kleinere tuinenthousiastelingen altijd iets om voor te sparen. Succes verzekerd!

Lokale vertaling & extra activatie

In de lente of zomer willen mensen graag naar buiten. Dit zijn ideale momenten om de Wolfgarten spaaractie te introduceren. Voeg een lokale touch toe door bijvoorbeeld een gezellig tuinfeest voor de buurt te organiseren. Onder het genot van hapjes en drankjes kunt u de spaarcampagne presenteren aan uw klanten. Koppel een extra spelelement aan de campagne met bijvoorbeeld een winactie, waarbij u samenwerkt met een lokale vereniging of hoveniersbedrijf. Wie verdient er een tuin make-over?

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over Tuin (Wolfgarten & Hozelock)?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!