Herinneringen armband

De waarde van dierbare herinneringen

Eén op de vijf mensen krijgt te maken met dementie. De diagnose ontvangen voor een geliefde betekent vaak een schokkend moment waarin de wereld even lijkt stil te staan. Een aangrijpend symptoom van deze ziekte is het verlies van herinneringen, wat leidt tot het verlies van zelfidentiteit en onderlinge verbondenheid. Alzheimer Nederland begrijpt als geen ander de onschatbare waarde van herinneringen. Zij streven naar een toekomst zonder dementie en een verbeterde levenskwaliteit voor mensen met dementie en hun naasten. Om dit goede doel te ondersteunen, presenteren we het beloningsprogramma: de Herinneringsarmband met persoonlijke herinneringsbedels. Elke bedel symboliseert een specifieke herinnering, een prachtig concept voor alle leeftijden om koesterbare momenten te bewaren en samen te blijven ervaren.

De helft van de opbrengst wordt gedoneerd aan Alzheimer Nederland, ter bevordering van onderzoek naar dementie. Hiermee hopen we bij te dragen aan een toekomst waarin niemand meer zijn herinneringen hoeft te verliezen.

Lokale vertaling & extra activatie

Door deel te nemen aan dit concept dragen u en uw klanten direct bij aan de initiatieven van Alzheimer Nederland. Wilt u de campagne nog verder versterken? Overweeg dan het organiseren van een herinneringsmiddag, waar jong en oud samenkomen om hun mooiste verhalen te delen! Of misschien wilt u uw personeel trainen over dementie en hoe zij kunnen helpen in de winkel? Dat is ook mogelijk! Met ‘Samen Dementievriendelijk’ bieden we een gratis training aan voor uw personeel. Voor trainingen op locatie zijn er mogelijkheden tegen een kleine bijdrage.

Bekijk de training

Benieuwd naar andere concepten?

Neem dan een kijkje bij andere relevante concepten!

Wilt u meer informatie over de Herinneringen armband?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en gemakkelijk contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!