Bereik uw fans met social media

In contact met uw klanten door één druk op de knop

In de dynamische wereld van vandaag is social media een onmisbaar hulpmiddel om rechtstreeks in contact te komen met uw doelgroep. Door slim gebruik te maken van platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kunt u uw klanten niet alleen in de winkel bereiken, maar ook juist thuis. Want zeg nu zelf: welke klant spendeert dagelijks 1,5 uur bij u in de winkel? Dat is wél de gemiddelde tijd die consumenten dagelijks spenderen op social media. Daarmee is social media dus een doeltreffend en toegankelijk kanaal om in te zetten om de band met uw klanten te verbeteren en dus échte fans van hen te maken. Of het nu gaat om het delen van acties, het tonen van lokale trots, of het aankondigen van aanstaande evenementen, social media is een krachtig instrument om uw fans te bereiken en betrokkenheid te stimuleren.

Wat kan social media betekenen voor uw winkel?

Hogere share of wallet bij bestaande klanten

Creëren van meer interactie met uw (gewenste) doelgroep

Laten zien van lokale trots & betrokkenheid

Een greep uit de mogelijkheden:

Facebook, Instagram & LinkedIn beheer.

Maandelijkse content- & inspiratie planningen.

Ondersteuning om beeldmateriaal te maken d.m.v. een video- of fotograaf.

We begeleiden u door de social media jungle

Zoals eerder gezegd: de wereld van social media is contant in beweging en kan dus soms aanvoelen als een ware jungle. Wij helpen u graag om deze wirwar aan mogelijkheden overzichtelijk te houden. Samen met u werken we aan een social mediastrategie die naadloos aansluit bij de identiteit van uw supermarkt en de interesses van uw doelgroep. We creëren boeiende content, stimuleren interactie en houden uw fans op de hoogte van alles wat er speelt in uw supermarkt. Door uw online aanwezigheid te versterken, vergroten we niet alleen uw bereik, maar bouwen we ook aan een loyale gemeenschap van enthousiaste fans. Ontdek de kracht van social media en maak van uw supermarkt hét middelpunt!

Hoe kunnen wij u verder helpen met het verbinden van uw klanten via Social media?

Bel of mail ons! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.