Laat lokale trots zien

Vier lokale trots en vergroot de betrokkenheid

Iedere buurt, dorp of stad heeft wel een lokale trots. Dit kan te maken hebben met de rijke historie, een bekend persoon die er woont of een prachtig evenement dat wordt georganiseerd. Natuurlijk is het belangrijk dat deze elementen uit de omgeving worden gevierd. Dat kunt u doen door het inzetten van de touchpoint lokale trots! Het voordeel hiervan is dat de trots die u viert, gekoppeld wordt aan uw supermarkt. Bijvoorbeeld door het inzetten van een historisch verzamelalbum om alle geschiedenis van uw stad of dorp in de spotlight te zetten. Daarmee laat u zien dat u lokaal betrokken bent en geeft u de klant een prachtig fysiek product mee, wat direct is gekoppeld aan uw supermarkt. Perfect dus voor het optimaliseren van uw merkbekendheid!

Wat kunt u bereiken met deze touchpoint?

Vergroten van uw lokale merkbekendheid.

Versterken van de band met uw lokale gemeenschap.

Verrassen van uw klanten met exclusieve en persoonlijke producten.

Met welk concept viert u de lokale trots van uw dorp of stad?

We hebben een aantal concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat u uw lokale trots optimaal kunt vieren. Een overzicht hiervan vindt u hieronder.

Van lokale betrokkenheid naar lokale verbinding

Wanneer u een concept van deze touchpoint inzet, laat u zien dat u lokaal betrokken bent. Maar hoe kun je van lokale betrokkenheid naar lokale verbinding gaan? Door een wederzijdse interactie aan te gaan. Met andere woorden: betrek uw klanten bij het concept wat u gaat inzetten! Gaat u aan de slag met een gepersonaliseerde bigshopper? Vraag uw klanten dan welke elementen zij hier écht op willen zien. Wilt u liever uw klanten trakteren op een lokale puzzel? Verstop dan een aantal grote puzzelstukken in de buurt en maak er een winactie van. Tal van ideeën zijn hiervoor mogelijk en de uitvoering hiervan nemen we graag voor u uit handen. Zo gaat u van lokale betrokkenheid naar lokale verbinding en wordt uw supermarkt the talk of the town!

Mogen wij u helpen om uw lokale trots te vieren?

Bel of mail ons! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.