Personeel & lokale influencers als ambassadeur

Maak échte fans en ambassadeurs van uw supermarkt

Er komen dagelijks genoeg mensen in uw supermarkt: klanten, personeel en wellicht invloedrijke personen uit de buurt. De kunst is om deze mensen zo te betrekken bij uw supermarkt, dat zij als echte ambassadeurs willen helpen. En dat heeft zo zijn voordelen! Medewerkers die échte ambassadeurs zijn van de supermarkt waar zij werken, zijn vaak enthousiast, servicegericht en toegankelijk. Hierdoor zullen uw klanten gemakkelijker een band opbouwen en zich meer betrokken voelen bij de winkel. Dat is een belangrijk onderdeel in het creëren van fans! Wanneer het personeel én de klanten positief zijn over uw supermarkt, kunnen zij zorgen voor de beste mond-tot-mond reclame.

Wat kunt u bereiken met deze touchpoint?

Gemakkelijker openstaande vacatures invullen.

Meer connectie & betrokkenheid bij uw supermarkt.

Authentieke lokale mond-tot-mond reclame.

Een aantal mogelijkheden

Laat medewerkers stralen via Social Media!

Werf de juiste medewerkers via Social media advertising.

Ga de samenwerking aan met lokale influencers.

De juiste strategie voor de juiste doelgroep

Bij u in de winkel komt een specifieke doelgroep, vaak uit de directe buurt rondom uw winkel. Welke doelgroep is dit? We gaan samen met u op onderzoek uit hoe we deze doelgroep het beste kunnen benaderen. Heeft u veel studenten over de vloer? Dan zou u hen wellicht het beste via social media kunnen bereiken, door extra korting te geven op specifieke dagen. Ligt uw winkel dichtbij een ouderencentrum? Dan kunt u wellicht een samenwerking aangaan met de verzorgers of vrijwilligers die daar werken. Lokale influencers die een brug slaan tussen uw winkel en de doelgroep op een toegankelijke manier. Daar kunnen écht mooie dingen uit ontstaan. Zowel voor u als uw klanten!

Daagt u ons uit om mee te denken over hoe u van personeel & lokale influencers échte fans kan maken? 

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.