Verbind via lokale verenigingen

Lokale verenigingen als bindende factor

In vrijwel ieder dorp of iedere stad is verenigingsleven te vinden. Vaak denken we dan direct aan veelvoorkomende sporten zoals voetbal en hockey, maar ook de kleinere verenigingen zoals de toneelvereniging en de scouting horen hierbij. De leden van deze verenigingen, of de ouders van de leden, zijn uw (potentiële) klanten. Het liefste wilt u hen natuurlijk naar uw winkel trekken. Door aansluiting te vinden bij deze lokale verenigingen is de kans groot dat u hierdoor nieuwe klanten werft en bestaande klanten bindt. Daarnaast laat u uw lokale betrokkenheid zien en verbindt u lokale gemeenschappen: een mooie win-win situatie!

Wat kunt u bereiken met deze touchpoint?

Versterken van de band met uw lokale gemeenschap

Stimuleren van klantloyaliteit

Vergroten van lokale betrokkenheid & merkbekendheid

Met welk concept draagt u de lokale verenigingen een warm hart toe?

We hebben een aantal concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat u de verbinding met lokale verenigingen kunt opzoeken. Een overzicht hiervan vindt u hieronder.

Verzorging van a tot z

Heeft u interesse in het verbinden via het lokale verenigingsleven, maar heeft u nog geen contact met een geschikte vereniging? Wij regelen dit graag voor u! Onze medewerkers staan in contact met verschillende (sport)verenigingen. Soms worden wij direct benaderd door een vereniging die interesse heeft in een actie met een supermarkt. We koppelen graag de juiste vereniging aan de juiste supermarkt, als een echte matchmaker! Nadat we de partijen in contact hebben gebracht met elkaar ontzorgen wij natuurlijk het gehele verdere project. Zo kost het u minder tijd en wordt er alsnog een mooi concept met een lokale vereniging ingezet!

Kunnen wij u helpen te verbinden via lokale verenigingen?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.