Beloon uw klanten

Bewezen loyaliteit door het belonen van klanten

De mooiste A-merk producten sparen met hoge korting, daarmee wilt u uw klanten toch ook belonen? Het is een bewezen succesvolle loyaliteitscampagne die in de smaak valt bij jong en oud! Door het sparen voor zegels, worden uw klanten gestimuleerd om vaker boodschappen te doen in uw supermarkt. Vooral als er een mooi doorspaareffect in zit door bijvoorbeeld een complete lijn van knuffels bij elkaar te sparen of het vullen van een messenblok met alle messen. Het is een mooie tool om loyaliteit te verhogen, het bestedingsbedrag te verhogen en uw klanten te belonen op hoge korting voor mooie A-merk producten.

Wat kunt u bereiken met deze touchpoint?

Een vollere klant met een hogere spend of wallet

Jaarrond uw klanten trakteren op de hoogste korting op A-merk producten

Spreek een brede doelgroep aan met de grote diversiteit aan concepten

Met welke concepten beloont u uw klanten?

We hebben een aantal concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat u uw klanten kunt belonen op de hoogste korting voor A-merk producten. Een mooi overzicht hiervan vindt u hieronder.

Lokaal onderscheid

Wij geven een beloningsactie graag wat extra’s. Het liefst bedenken we een aanvullende lokale actie waar het hele dorp – of de hele wijk – het nog weken over heeft. Op die manier promoot u uw winkel op een unieke, herkenbare manier in uw lokale gemeenschap.
Kiest u bijvoorbeeld voor een beloningscampagne met Van der Valk kussens? Dan organiseren wij samen met u een groot kussengevecht voor kinderen in de buurt. Kunnen klanten bij uw supermarkt sparen voor tuingereedschap? Dan denken we met u mee hoe we een toffe extra activatie kunnen koppelen. Bijvoorbeeld een winactie waarbij uw klanten een tuinopknapbeurt kunnen winnen bij een lokale hovenier. Zo wordt belonen, beleven!

Hoe kunnen wij u verder helpen met het belonen van uw klanten?

Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.