Ondersteun uw actie met POS materialen

Informeer en communiceer de juiste boodschap in uw winkel

Wanneer u een (lokale) actie uitrolt in uw supermarkt of bijvoorbeeld een nieuw lokaal assortiment hebt toegevoegd, dan wilt u natuurlijk ook dat uw klanten hiervan op de hoogte zijn. Daarom is het belangrijk (en bijna noodzakelijk) om gebruik te maken van POS materialen. Het belangrijkste doel van deze materialen is om uw klanten in uw winkel te informeren en te verleiden met de boodschap die u te vertellen heeft. Voor iedere boodschap kan het POS anders zijn. Daarom adviseren wij u graag over hoe en wat u het beste kunt inzetten voor uw boodschap.

Wat kunnen juiste POS materialen betekenen op uw winkelvloer?

Attentiewaarde voor belangrijke boodschappen

Uplift van acties & (lokale) producten

Creëren van een echte beleving op de winkelvloer

Een greep uit de mogelijkheden:

Spaarkaarten, posters & wobblers

Narrowcasting

Roll-upbanners & vloerstickers

Uw vraag, ons advies!

Bij Local Loyalty Group hebben we veel expertise in huis om u optimaal te kunnen adviseren over de inzet van POS materialen op uw winkelvloer. Om het meest passende POS materiaal te vinden bij uw vraag, gaan we eerst op zoek naar de boodschap die u wil vertellen en het doel daarvan. Dan laten we onze creativiteit gaan en maken we een passend voorstel. Uiteindelijk moet dit voorstel natuurlijk ook doeltreffend zijn, zodat u uw boodschap op de juiste manier kan overbrengen naar uw klanten. Wanneer u akkoord bent met het voorstel, ontzorgen we u van a tot z. We faciliteren dan natuurlijk de opmaak, het transport en schakelen eventueel met derden wanneer nodig, bijvoorbeeld bij narrowcasting. Daagt u ons uit om mee na te denken over het overbrengen van een doeltreffende boodschap?

Hoe kunnen wij u verder helpen met passende POS materialen?

Bel of mail ons! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.