Online & offline advertising

Bereik buiten uw winkel en bij klanten thuis

Bij Local Loyalty Group geloven we in de kracht van zichtbaarheid, zowel online als offline. Want buiten dat klanten in uw winkel komen, wilt u ze natuurlijk ook naar uw winkel toe trekken. Online en offline advertising is hier uitermate geschikt voor. Als ondersteuning van het lokale marketingplan of juist als u een aparte vraag hebt, zoals het werven van de juiste personeelsleden. Met onze strategische benadering van online en offline advertising helpen we uw supermarkt op te vallen in de digitale en fysieke wereld.

Wat kan online & offline advertising voor uw supermarkt betekenen?

Aantrekken van nieuwe klanten

Werven van het juiste personeel

Behouden & vullen van klanten door extra merkbekendheid

Een greep uit de mogelijkheden:

Boost een post op uw tijdlijn voor een grotere doelgroep.

Wilt u een specifiek product of evenement uitlichten? Maak dan gebruik van een doeltreffende advertentie.

Trek het juiste personeel aan met een toegankelijke advertentie campagne!

De juiste inzet bij de vraag

We hebben een breed scala aan mogelijkheden om advertenties zowel online als offline in te zetten. Daarom hebben we altijd een passende inzet bij uw specifieke vraag. Zo adverteren we via online kanalen op bijvoorbeeld social media en diverse websites. Tegelijkertijd zetten we offline middelen in zoals drukwerk, lokale evenementen en traditionele media om de aandacht te trekken binnen uw lokale gemeenschap. Samen bekijken we uw specifieke doelstellingen en ontwerpen we een strategie die aansluit bij uw supermarkt en uw doelgroep. Door online en offline advertising te integreren in uw marketingplan, creëren we niet alleen bekendheid voor uw supermarkt, maar stimuleren we ook de klantbetrokkenheid en loyaliteit.

Hoe kunnen wij u helpen met doelgerichte advertisement?

We helpen u graag! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.