Zorg voor beleving op uw winkelvloer

Wie is uw grote winnaar?

Iedereen vindt het leuk om iets te winnen, toch? Het liefst met een zo laag mogelijke drempel, zodat de instap makkelijk is en mensen betrokken blijven. Trakteer uw klanten daarom op een beleving mét winaspect! Dit geeft gegarandeerd reuring op de winkelvloer, trekt nieuwe klanten naar uw winkel en beloont bestaande klanten. Met deze touchpoint proberen wij zo goed mogelijk de aansluiting te vinden tussen on- en offline, om zo de impact van onze activaties te vergroten. Zo blijven uw klanten niet alleen in de winkel, maar ook via social media op de hoogte. Met deze touchpoint voegt u beleving en entertainment toe aan de winkelervaring van uw klanten.

Wat kunt u bereiken met deze touchpoint?

Reuring op de winkelvloer en op uw socialmediakanalen

Aantrekken van nieuwe klanten door unieke ervaringen te bieden

Stimuleren van herhaalbezoeken en verhoging van de klantbetrokkenheid

Met welke concepten trakteert u uw klanten op een beleving die raakt?

We hebben een aantal concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat u uw klanten kunt trakteren op een leuke spelervaring. Een mooi overzicht hiervan vindt u hieronder.

De psychologie achter gamification

Al onze activaties waarmee een beleving wordt gecreëerd op de winkelvloer hebben een spelelement in zich. Dit noemen we ook wel gamification. Dat we dit op deze manier doen, hebben we niet zomaar bedacht. We zetten dit in om uw klanten nog beter te betrekken bij uw supermarkt. Door een spelelement toe te voegen, wordt de bestaande realiteit toegankelijker. Uw supermarkt dus! En, het spelen van een spel zit in onze genen. Tijdens het spel maakt men het stofje dopamine aan, wat hoort bij het beloningssysteem van de hersenen. Wanneer de relatie tussen de beleving en uw supermarkt wordt gelegd, zal dit bijdragen aan een positieve verbinding en grotere betrokkenheid. Een mooie tool dus om van klanten échte fans te maken!

Hoe kunnen wij zorgen voor een beleving op uw winkelvloer?

Bel of mail ons! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

    Een greep uit de andere touchpoints

    Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.