Ontzorg uw medewerkers met Scodi

De ultieme ondersteuning van uw zelfscanplein

De ontwikkelingen binnen supermarktlandschap gaan snel en helemaal op het gebied van digitalisering. Het belangrijkste is dat de klant centraal moet blijven staan. Om de klant zo goed mogelijk te servicen, hebben wij Scodi ontwikkeld: de self checkout dispenser voor op het zelfscanplein. Scodi is een toegankelijke oplossing voor het zelfscanplein om uw personeel te ondersteunen. Zo kunnen zij zich meer focussen op de klant in plaats van het afhandelen van praktische werkzaamheden. Zo zet u uw klanten weer écht centraal, ook op het zelfscanplein!

Voordelen van inzet Scodi op het zelfscanplein:

Klanten kunnen zelf hun zegels, stickers of andere items ontvangen op basis van hun bestedingsbedrag, zodat het personeel ontlast wordt.

Zorgt voor extra beleving rondom themadagen en andere interessante momenten.

Meten van mening van uw klanten om winkel beter aan te laten sluiten op wensen klant (realtime).

Maak kennis met onze Scodi-familie!

Scodi stamp

Scodi Stamp is de zelfoplossing voor het uitgeven van zegels, kortingsbonnen, kanskaarten en nog veel meer. Doordat de Scodi Stamp zowel een rolhouder als een printer en scanner heeft, kunnen we dit apparaat op verschillende manieren en heel het jaar door inzetten op de winkelvloer.
Klanten kunnen gemakkelijk zelf hun tegoed bij de Scodi ophalen door hun bestedingsbedrag in te vullen. Daarbij maken we gebruik van specifieke controlesystemen, waardoor misbruik geminimaliseerd wordt en tegelijk de medewerkers op de winkelvloer volledig ondersteund en ontzorgd worden.
En dat is nog niet alles, want de Scodi Stamp maakt het ook mogelijk om dagelijks de klanttevredenheid inzichtelijk te maken. Door onze speciale KTO-module, kunnen we relevante vragen stellen die klanten met 1 knop snel en direct kunnen beantwoorden. Hierdoor kan de winkel nog beter gestuurd worden op de mening van de klanten en verhogen we de klanttevredenheid (NPS-score).

Resultaten Scodi Stamp:

 • Gem. sessieduur = minder 10 seconden
 • Klanttevredenheid = 9,2
 • 1,5 keer meer zegels uitgegeven
 • KTO-deelname = meer dan 5% van de klanten

Scodi pack

Bij grote spaaracties zoals een historische spaaractie, kras- en winactie of sportplaatjesactie gaan er gemiddeld meer dan 100.000 stickerpacks de deur uit. Dit betekent tevens 100.000 (extra) handelingen voor de kassa-medewerkers, waarbij tegenwoordig gemiddeld meer dan 60% via het zelfscanplein verloopt.
De capaciteit is een uitdaging en het gevolg kan zijn dat klanten moeten wachten of zelfs besluiten om niet mee te sparen. Terwijl juist deze acties worden ingezet om het herhaalbezoek van een klant te stimuleren… Scodi biedt hierin de oplossing: klanten kunnen zelf hun “tegoed” in ontvangst nemen door het invullen van hun bestedingsbedrag. Doordat de Scodi gebruiksvriendelijk is, wordt deze kleine extra handeling als prettig ervaren en maken klanten daar dan ook intensief gebruik van om zo toch mee te kunnen sparen.

Resultaten Scodi Stamp:

 • Meer dan 50% van uitgifte via Scodi Pack
 • 85% is positief over inzet Scodi
 • Gem. 10 tot 20% hogere deelname klanten
 • Wow-effect bij jong & oud

Wilt u meer weten over Scodi?

Dat kan! Met onderstaande contactgegevens neemt u snel en direct contact op met één van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar! Vult u liever een contactformulier in? Dat kan hiernaast. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug!

  Een greep uit de andere touchpoints

  Binnen deze touchpoint niet gevonden wat u zocht? Of wilt u gewoon zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U vraagt, wij draaien! En de carrousel hieronder ook 😉. Kijk dus snel verder of er iets interessants tussen staat voor u.